http://api.qrserver.com/v1/create-qr-code/?data=http%3A%2F%2Fwww.slade-decades.com%2F&size=250x250

Slade Decades 1966...

2016 June

Festrockerne kommer (Slade in Harstad, Norway 20.8.2016)

 

Harstad Tidende 6.5.2016:

 

"Slade: Bandet fra Wolverhampton i England har godt det gående siden 1966, og ble en periode betegnet som det nye Beatles.
...
De ble en gang kalt det nye Beatles. Men Slade er kanskje mest kjent som solid festrockband med en rekke hitlåter på 1970-tallet. Nå skal det 50 år gamle bandet spille lørdagen i Bakgården.
...
Slade er blitt gode norgesvenner og et av de mest populære festrockebandene på både større og mindre festivaler rundt om.
...
Pause


Bandet ble startet for nøyaktig 50 år siden, og har vært gjennom oppturer og nedturer.

I 1987 tok Slade en pause fra musikken etter å ha oppnådd stjernestatus på 70-tallet. De hadde vært gjennom en periode med dårlige salgstall og vokalisten valgte å gi seg. Men i 1991 var dagens besetning på plass, bandet gjorde et comeback og har turnert uten stopp siden da.
...
Norgesvenner

 

Bandet spilte på Finnsnes i oktober i fjor, og gjorde etter sigende en solid jobb.
...
Festivalsjef Jan Santocono er fornøyd med bookingen.

– Jeg kjenner at jeg får gåsehud bare jeg tenker på hvor magisk og elektrisk stemningen kommer til å bli, sier en fornøyd festivalgeneral Jan Santocono.
...

Komplett program

 

Slade er årets siste booking. Torsdag 18. august kommer DumDum Boys, Madcon og Inge Bremnes. Fredag er det Nico&Vinz, Admiral P., Oslo Ess og Triosphere som står på scenen, mens Slade, Lars Vaular, Zoo og det lokale bandet Ratapakk sørger for den musikalske underholdninga lørdag."

 

http://www.ht.no/nyheter/2016/05/06/Festrockerne-kommer-12696585.ece

70 år 15. juni: Store bakkenbarter og bizart tøj

 

Berlingske (Denmark) 15.6.2016:

 

"Noddy Holder, forsanger i glamrock-bandet Slade, fik nok efter 25 år. 15. juni fylder han 70 år.
 
I 1970erne søgte man mere efter ekstrmerne end det glatte velpolerede. Eller nogle gjorde, og i musikken gav det sig f.eks. udtryk i glam-rockgruppen, Slade, der turnede med mærkelige frisurer, bizart tøj og ikke mindst iørefaldende melodier, der blev afgivet under fuld tryk af forsangeren, Noddy Holder eller Neville som er hans rigtige navn. Noddy er et øgenavn, der visse steder i Storbritannien bruges om et gummiagtigt materiale, der reducerer fødselsraten.
 
Numrene fra Slade hørte tiden for meget til for at blive egentlige klassikere, selv om de var store i sin tid. Men helt glemt er deres musik ikke, f.eks. har de fleste vel hørt deres julesang, »Merry Xmas Everybody« fra 1973, og den kan man godt kalde en klassiker. Den røg faktisk direkte ind på førstepladsen på den britiske hitliste, og er det ikke originalen, man får serveret til jul, så er det en af de kopier, der er fremstillet af andre grupper siden.
 
Stadig aktiv – men ikke i Slade
 
I 1970erne var Slade en sand hitmaskine med numre som »Everyday« and »How Does It Feel?«. I deres 25 årige karriere nåde de at udgive 21 singler og 15 albums. Oprindeligt spillede Noddy Holder i flere bands inden han kom til bandet, The ’NBetweens, der senere udviklede sig til Slade.
 
Nu fylder Noddy Holder 70 år, og de særdeles kraftige røde bakkenbarter er forlængst blevet grå, men Holder selv har på sin vis holdt sig på toppen. Han har medvirket fast i mange både radio- og TV-shows, og han har ovenikøbet spillet med i TV-serier.
 
Han har ikke holdt fingrene væk fra musik, men været producer på en del, han har fortsat i det små med at skrive sange, men ellers overholdt sit eget ønske om at prøve noget nyt og ikke være medlem af et rockband, som han sagde, da han udtrådte af Slade i forbindelse med bandets 25 års jubilæum."

 

http://www.b.dk/foedselsdag/store-bakkenbarter-og-bizart-toej

Slade story in Czech

 

A Czech "Slade story" book was released in 2014. A Rock special program about the book and Slade was presented on Rebel TV in June 2016.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EQLUbH7ZNPs

http://www.tvrebel.cz

 

Slade's 50th Anniversary concerts in Czech Republic at autumn 2016:

- 20.10. Brno, Czech Republic, Sono Centrum
- 22.10. Praha, Czech Republic, Lucerna